Födelsedag!!

Nu är jag 23 år gammal!!
Igår var det kalas hos oss, min rumskompis Martina och mina vänner Laura och Meghan lagade mat och fixade. Sen kom massa kompisar från jobbet och skolan och åt god mat!! Efter det bar det av till Universitetets nattklubb där det var tema Halloween, så självklart var vi utklädda. Jag var ett penn-troll!!

 Penntroll och Kemist


Alec var en ninja


Kalas!!


Jag fick fina presenter också!!


Alec gjorde en fin tavla


Ny fin resväska av mamma och pappa!!

Min kompis Rechelle köpte en fin tårta, så ikväll var det födelsdagsfika, med skönsång!!!Tack för alla gratulationer via mail, sms, facebook och kort skickade med posten!!

Kram på er alla!!!
A.


Klass foto och atlas kunskap!

Hej hej!
På måndag börjar min sista vecka av terminen!! Ett år avklarat!! (om jag klarar alla tentor vill säga). Så skola till fredag, sen en veckas lov och sen en vecka tentor. Efter det: Praktikplats i Goodooga.. japp Goodooga. Var ligger det tänker ni? Jo det ska jag visa er:


16 timmar från Townsville till mitt av ingenting. Jag förväntar mig en raaaaaak väg i öknen med kängurur hoppandes runt i kring!!!


Där kan ni se byn... en stor korsning och jaa.. typ 10 gator? jag är förväntansfull!

Vi har fått vårt klassfoto! Såklart ni ska få se!


Igår var det städning igen, kommer ni ihåg att vi krattade löv och grejjade förra helgen. Igår var det dags att köra allt till tippen!


Alec är nästan två meter lång, så ni ser ju- värsta högen! Här är klockan ca 8 på en lördagsmorgon, därav Alecs glada humör! (redan 25 grader varmt dessutom..)


Stora tippen!!!


Men kolla! ALlt är borta, två rundor till tippen! kalas!!

En bild till! Igår kväll var det förlovningsfest, Alecs kompis har förlovat sig och bjöd på storkalas!Alec 22!

Halloj!
Nytt i veckan; Alec fyllde år i onsdags och jaa.. mer än det har väl inte hänt direkt.
Jag pyntade fint i hans rum och överaskade när han kom hem från jobbet, han slutar ju efter midnatt så det var hans födelsedag vid det laget! Sen på själva dagen var det fin middag med syster hans!
The Naked Chef..


Andrea likes this!


I helgen var det städdags av trädgården och poolen! Det börjar bli sommar nu, ca 30 grader om dagarna, så storstädning var på sin plats!


Värsta högen!!


Nöjd med en öl efter hårda tag!!

Kram på er!
A.

Inte en modeblogg

Hej hej!
Jag lovade att denna blogg inte skulle bli en blogg om vad jag har på mig och vad jag shoppar. Hursomhelst måste jag visa mina snygga stövlar som mamma skickade till mig!Såklart att jag använder dom!


Exkursion på saltmarsch!

Och katterna växer så det knakar!!

Kram!!
A.Sköldpaddsobduktion och grishantering! OBS- starka bilder!

Hej hallå!
Haft en kanondag idag!!
Min kompis Ellen bjöd in mig på en obduktion av en havssköldpadda som hittats dagen innan. (Ellens mamma jobbar på universitetet och jobbar med sköldpaddor). Sköldpaddan hade hittats igår, i floden i Townsville, flytandes men levande. Han lades in på sköldpaddsjukhuset i Townsville (japp, det finns ett sköldpaddssjukhus.) Tyvärr dog hon igår, och idag skulle gruppen obducera henne och ta reda på vad felet var. Jag fick hjälpa till, men jag behövde gå innan de var klara, så uppdatering om dödsorsak kommer senare!

Coola, men detaljerade bilder, med tillstånd av gruppen som obducerade. Dock ej för annan användning. Jag vill också påminna om att sköldpaddan var död och obducerades för att ta reda på dödsorsak och kvarlevorna går till forskning för att främja gröna havssköldpaddor i Australien.
När kniven inte räckte till blev det dags för häcksaxen!


Lyfter upp bottenskalet!


Woho!

Eftermiddagen gick sedan till grishantering, där vi tog blod, gav injektioner och sövde griskultingar!Hej hallå!


Blod ur halsvenen


Hoppas ni inte mår illa över bilderna, jag är iallafall imponerad!!

Kram på er!
A.

En veckas lov går så fort!

Lördag kväll och det är skola igen på måndag!
Veckan har mest gått till jobb och jobb! I lördags var det skyshow!!


Thunderbirdsen var coolast! Kolla filmen som jag spelade in!Kattungarna växer så det knakar!! Här är en liten film från vårt kök nyss, Martina och Alec snackar strunt och jag filmar kattungar! Härlig hemmalördag!!
 
Veckan borde gått mer till plugg, men vadå tänkte jag, jag måste få vara lite ledig. Idag och förra lördagen är enda dagarna denna vecka som jag inte jobbat. Kvällarna har varit McDonald's och dagarna har jag spenderat på veterinärkliniken! De ger mig mer ansvar där nu! Jag assisterar vid operationer :( fick tom ha på mig en 'scrubs' skjorta) jag knyter fast intuberingstuben, observera puls, blodtryck, andning, syreupptagning etc och fylla i journaler. Efter operationerna är det jag som fått ta ut intuberingstuberna, ge smärtstillande (Injektioner!! woho) och hålla koll under uppvak. Jag har även fått lära mig att förbereda operationskit med saxar, skalpeller, pincetter och sånt! Jag är trött idag efter att varit ledig och degat vid poolen med Alec och hans polare.
Nu ska vi bara kolla film och äta glass! :) Jag är värd en non-plugging kväll! :)

Kram!
A.


RSS 2.0