Nyhetstips!

Sa... imorse vaknade jag av att min kara van Liam ropar: KOLLAAA!!! Pa hans dator ar nyheterna, nagot pucko har pa sondagsmorgonen (lordag natt efter midnatt antar jag) varit sa full sa han blev utkastad fran min favvo bar Mad Cow. Sen har han (fortfarande ett pucko) klattrat upp pa taket (??) och pa sa satt forsokt ta sig in, och in tog han sig- GENOM ATT RASA GENOM TAKET!! Skadade 4 personer pa dansgolvet och sig sjalv. Ja.. skulle man skratta eller grata? Sen fick jag veta vem det var, da skrattade jag inte langre. Han gar i min klass, ar i min projektgrupp. Vad stolt man blir. Verkligen. PUCKO! Han mar bra, ar pa sjukan fortfarande tror jag och ska horas av polis idag. Det lar kosta honom en del tyvarr, dels kommer krogen anmala for skadegorelse, sen skickade han ju 4 pers till sjukhus med skador som kan stamma honom. ja.. Las sjalva

http://www.townsvillebulletin.com.au/article/2010/08/23/164801_news.htmlTrevlig lasning!
A

Lat helg

Go'kväll!jag har haft den lataste helgen i världen. Inge plugg, men jag har jobbat. I fredags var vi på VetTrivia. Temat var 'Vad jag skulle göra om jag inte läste till veterinär vid JCU'. Jag var utklädd till Backpacker. Liam klädde ut sig till naugty nurse... det var många fantasifulla roller!!


Laura snowboardåkare Liam sjuksyrra Jag backpacker


Galen uteliggare


Who knocked up Abby???


Liam köpte en Tshirt med STOCKHOLM på!! (på eget bevåg!)


I helgen har jag badat i Liams och Scotts badkar och tittat på Sex and the City avsnitt! LAT!!
=)

Ny vecka imorrn- gym på morgonen, sen skola hela dagen, sen plugga! Första provet på fredag.KRAM!
A

Bilduppdatering!

Jag har lite bilder som jag glömt lägga upp. Några är från Bangkok när jag stannade där överdagen på väg till Townsville och några andra är från häromhelgen när vi åkte med en kompis båt ut till Magnetic Island för sol och bad!

Enjoy!


På bussen på väg in till Bangkok city!


Haha fin utsikt va?
MBK shopping center...ganska stort!


Anna Book!!


Tuk tuks!


Fint på flygplatsen!

Jag och Alec ska åka till Thailand i november i två veckor- då kommer fler bilder!

Maggie Island:

Townsville sett från havet


Maggie Island!


Båttrip!


Paradiset eller vad säger ni?På väg hem efter en dag i solen

En kanondag avslutades med att vi såg delfiner på väg hem!


Kram på er!


Labba labba laaabaaaa

Hej
Den här terminen läser vi mycket microbiology, bacteriologi, parastiologi, immunologi etc etc.
Vi har haft våra första labbar och det har varit spännande. Som jag berättade tidigare så hade jag ju halsfluss. Förra veckan tog min kompis Amanda ett halsprov på mig för att se hur det såg ut. Jag åt penicillin då.
Vi odlade provet och nu en vecka senare fick vi resultatet. Jag har staphylococcer. Tydligen inte de bakterier som orsakar halsfluss men dom ska inte vara där (eftersom jag åt antibiotika). Min lärare blev nyfiken så nu har vi gjort ett Antibiotika Känslighets Test för att se vilka typer av antibiotika som mina hals bakterier är resistenta mot- Jag ska till doktorn igen på fredag, då ska jag allt berätta för honom vilken medicin han ska ge mig! :)


Här är resultatet av min halsodling, det växer en del bakteria!


Amanda in action

Vår arbetsplats


Antibiotika test! De små virklarna på plattan är olika antibiotika i olika styrkor. Nu ska plattan odlas i ugn och sen ser man var bakteria har fortsatt växa- indikation på att de är resistenta mot den antibiotika som är närmast. Coolt va!

Nu ska jag gå till lektion, kram på er!

BlogLovin'

bloglovin

Nu kan man folja min blogg!!! Klicka pa knappen for att prenumerera! :)

FIRE!

Hej!
Haromkvallen nar jag akte hem fran jobbet (hem= alecs hus) sa var det sirener och blaljus pa hela var gata "Ah nej, vad har hant nu?" Men som tur var var det inte hos oss utan langre ner pa gatan, 3 hus ner. Hela huset var overtant!!!! Helt otroligt. Trakigt, men OTROLIGT. Det var sana stora lagor sa man blev radd. Polisen tror att det har blivit brandbombat eller liknande. Det ar tydligen andra gangen det hander i det har huset, men den har gangen var det varre. Vet inte vad det kan bo for skumma typer dar...

Har kommer bilder
Lite suddig, men ni far iaf effekten!


Nu ska jag lasa om bakterier!

KRAM!

RSS 2.0