Terminsslut

Hej!
Nu har alla 13 veckor av första terminen i årskurs 2 av veterinärprogrammet avklarade! En veckas tentaplugg nu, sen tre tentor. Nervöst...

Lite bilder från senaste tiden


Blodtagning av får för en laboration. Hur fort går det för blodet att ta upp glukos? Jaa, det kollade vi.


Är Justin Bieber känd i Sverige?? I Australien är han superpoppis men samtidigt en av de mest hatade kändisarna...Hur det går ihop vet jag inte? Tydligen har australiska Google lagt upp en Justin Bieber spärr... Jag har iaf aldrig hört hans musik.. Men en dag satt han i vårt omklädningsrum haha


Liam...


...håller föredrag om sjuka kor


Plugg plugg plugg


Och.. Kolla: Vädret börjar bli lika som hemma!


Snart ses vi!! Kram på er!!
A

Två veckor kvar!

Hej hopp!

Stress stress stress.. livet som veterinärstudent är tufft. Nu har vi två veckor kvar på terminen, sen en veckas lov, tre tentor och sen LOOOOOV!! Då blir det svensk sommar för hela slanten! =)

Senaste veckorna har vi jobbat med matsspjälkningsapparaten i olika djur. Vi har lärt oss teorin och haft massa coola labbar! Blandannat har vi dissikerat fårmage och sett en dissikering av ko och häst. Och i fredags avslutade vi området med att lära oss undersöka levande djur genom att lyssna och känna på magar.

Bilder!!

Tvättar ur insidan på en fårmage


Liam lyssnar på våmen på en kossa
Jajamänn!


haha så kan det gå


Kram på er alla!
Andrea

Uppdatering, nyheter i massor!

Goddag!

Sådärja, nu har vi långhelgsledigt, det är Labour Day imorgon, så ingen skola, inget jobb. Jag har jobbat massa skift i veckan också, så även söndag helledigt. Jag har legat vid poolen en stund (älskar att det bara tar ca 30 min i solen för att få en extra bränna). Igår spenderade jag på min kompis Eric's båt på floden och njöt i fulla drag.
Terminen har varit tung, och nu kom en chans till vila. Det är nu 4 veckor kvar av terminen, sen en vecka plugg inför tentor och sen HEM! Jag har bokat flyg hem, landar 14e juni. Snart snart snart!!!

Så vi hade ju lov en vecka för en veckas sen. Mestadels gick tiden till att plugga för en tenta jag hade i förra veckan. Men jag fick besök från Sverige! En gammal gymnasiekompis med 3 kompisar kom förbi i två dagar. Vi sightseeade lite, jag tog dem till Billabong Sanctuary och sen blev det en skön kväll på stan!

Jag är så taggad på att klara av denna termin nu och komma hem till svensk sommar! =)


Party med Anders


Jag, Amanda, Laura och alla svenska pojkar


Meghan chillar i båten


Precis som jag =)

Nu ska jag nog faktiskt plugga lite ändå..

Kram på er!!
Andrea

RSS 2.0