En dag i skolan


Nell & Jess gillar parasitologi..
.
...lite val mycket kanske...


och har sitter vi pa forelasning..

en liten update sadar :)

A

Nytt jobb!

hej hej hej!
Jag har skaffat mig nytt jobb! Jag kommer jobba helger på skolan och ta hand om djuren. Allt från möss, råttor, marsvin och ödlor till får, hästar, kor och grisar. Jag fyller på mat och vatten och städar åt dom. Jätteroligt! Skönt att slippa stress från McDonald's några timmar i veckan. Perfekt med lite extra pengar.

Här kommer fina bilder från mitt nya jobb!
Fina får!


Söt kalv!
Grisarna tycker om att duscha!


Som avslut tänkte jag berätta att här spenderade jag lördagen!! Fint väder med sol och bad!

KRAM!
A

Nu har dom åkt hem... :(

Hej och hå!
Nu har mamma och pappas semester tagit slut här i Australien. I måndags åkte de till Sydney och igår åkte de hem.. Nu känns det plötsligt tomt här hemma utan att dom är här och städar, lagar mat, tvättar... (mest mamma kanske, men pappa är ju rolig) Vi har haft jättekul, vart på IKEA, Australia Zoo, Bundaberg Rom Distilleri, ja..bilat som vi alltid gör i vår familj på semester.. :) Sen har de fått en inblick i mitt liv här i Townsville, vart jag går i skolan, jobbar osv.
Nu är det stenhårt plugg som gäller igen, tillbaka till vardag med föreläsningar, jobb och träning. Provade ett nytt pass på gymmet idag, Sh'Bam! Nåt typ av danspass (LesMills försöker väl komma igen efter Zumba! succén) det var roligt, man är ju ingen dansare direkt men svettigt och kul var det!

I helgen hade vi HalfWay Dinner, vår klass har ju nu klarat halva vägen mot examen! Den hölls i akvariet med bra musik och gratis drinkar :) Sedan följdes det av en kalaskväll på stan! Mycket lyckat!
Såna här fina stugor bodde vi i under roadtripen från Brisbane till Townsville


Mamma matar kängurur på Australia Zoo
hahaha pappa köpte en true Aussie hat!! Här är vi på tur på Fraser Island


Pappsen och jag!


Fin båt på Fraser Island


Såg dingos!!'
Matar sköldpaddor i floden..


Finklädda på half way dinner!!

Kram banan!

Lange sen..

Hej hej!
Jag ar hemskt ledsen att jag inte uppdaterat pa lange.
Sydafrika var underbart!! Bilder finns pa fejjan,
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150300200840379.376385.626680378&l=4f7a94c8d0&type=1


Sen har jag antligen lyckats lagga upp en video fran hajdykningenMamma och pappa ar har!! Underbart roligt. Jag har for tillfallet svart att hitta kamera sladden, sa inga bilder pa datorn an, men snart snart!! Och da kommer bilder fran Longreach ocksa, vi har varit ute i Outback:en med klassen och lart oss om far...

Ta hand om er, jag ska dyka ner i bockerna..

Kram!
A

RSS 2.0