Vets in the Wild!

Hej hej!
Nu har jag avslutat kursen, tre veckor i vildmarken i sydafrika! Just nu befinner jag mig i Kapstaden och internet ar ganska langsamt. Jag har laddat upp bilder pa facebook, sa kika in dar!
Vi har taltat i Kruger parken, dar vi horde lejon om natterna och flodhastarna var vara vackarklockor. Vi har vandrat, akt safaribil, akt buss och bat genom den otroligt vackra naturen! Jag ar otroligt glad for jag har upplevt en av mina drommar. Jag har lange velat aka pa safari i Afrika!! Vi har sett The Big 5 - elefant, noshorning, afrikansk buffel, lejon och leopard! Vi har ocksa sett vildhund, jeopard, flodhast, massor av olika antiloper, krokodiler.. listan ar lang!! Vi var en harlig grupp sa idag pa flygplatsen var det lite sorgligt nastan- men nya vanner som man kan aka och halsa pa! :)
Det var mycket praktiskt under kursen ocksa, inte sa myckekt veterinar relaterat som jag hade hoppats, men fortfarande roligt! Vi har fatt mata sjuka vilda djur som ar pa rehab, lekt med lejon ungar och traffat lokalbefolkning i slummen- delat ut klader mm.
Imorgon ska jag dyka med vithajar!! Mer update da, och kanske lite bilder om internet kan tankas skynda pa sig lite!!
Tjopp
A

RSS 2.0