Första veckorna i townsville!

Hej hej!
Ojoj sen senast har det hänt massor! Jag har flyttat! Nu bor jag närmare skolan, bara fem minuter på moppen så är jag framme :) min kompis Kristie hjälpte mig med sin lilla bil att flytta allt!


Annars så har det ju varit Alla Hjärtans Dag <3 Matt kom hem till townsville från Melbourne tidigt på morgonen som en surprise! Jag fick en fin nalle med en vacker ros! Vi åt mysig alla hjärtans dag brunch, och på kvällen god middag med hemlagad äppelpaj!
Nu har skolan börjat igen! Med dunder och brak vill jag lova! Stressigt redan! Men det är kul att träffa alla kompisar igen! Vi började terminen med traditionsenliga Farmers Party där alla ettor klär ut sig till djur (kommer ni ihåg, jag klädde ut mig till älg för tre år sen) och alla andra klär ut sig till bönder!

 


Föreläsningarna är roliga men tuffa. De har börjat introducera små fjärrkontroller och under lektionen ställer läraren frågor som vi får svara på via kontrollen, typ som i Vem Vill Bli Miljonär när den tävlande tar publiken som hjälp med deras mentometer knappar!

 

Nu har jag precis flugit till Brisbane och är hos kära Jenny och hennes kille Chris- för imorn ska vi på Roxette konsert!!
Nytt inlägg efter konserten! :)

 


Tillbaka i Townsville!

Hej allihop!

Först lite bilder från min sista vecka i Mt Barker och veterinärpraktiken där


Jag och en av de herrelösa katterna. Kliniken har en adoptionsservice där man kan adoptera katter :)


Såhär ser det ut när de sitter i väntrummet som "Skyltex" någon timme var om dagen


Vi dräktighetsstestade en del kor. En dag nästan 400...
En del kor gör det svårare än andra...


En eftermiddag blev jag medbjuden hem till Chefsveterinären och hans fru, och följa med på ut på en av deras hästar. Här är veterinären och frugan


Såhär såg det ut från där jag satt..


Nu är jag tillbaka i Townsville. Skolan börjar inte förrän om ett par veckor, men jag är här och jobbar. Idag var jag dock ledig så jag och Liam bestämde oss för att ta ett dopp i poolen!


Hoppas ni har det skönt hemma i kylan!!

Här är det f.n. 32 grader varmt kl. 16.15.

KRAM!!
A

RSS 2.0