Tiden går så fort..

Nu har jag redan varit i Townsville i nästan två veckor! Terminen har satt igång med kanonfart, tenta nästa vecka redan!

Innan jag och Matt flög "hem" till Townsville spenderade vi några dagar i Melbourne, men innan jag kom dit hann jag med några dagar i Sollentuna.


image description
Då blev det härlig sommarmiddag med finaste "Kyrktjejerna" Kul att vi lyckas dra ihop en träff minst en gång om året iallafall! :)

På flyget till Doha, där jag mellanlandade på väg till Melbourne hittade jag min kompis Danilo (eller hittade han mig?)..helt plötsligt hade jag honom i knät där jag satt och läste i min egen värld.. Men kul var det att få catcha upp med min gamla bästis :)

image description

I Melbourne hängde jag med Matts syrror inne i stan, de tog mig på fin sight seeing och mysig lunch på piren!
image description
Sarah, Lauren och Jag

image description
Fin utsikt över stan

Häromdagen var det dags för tandläkaren igen, nästa visdomstand behövdes ut.. Så nu har jag ont i munnen, men svullnaden har äntligen gått ner, har sett ut som en hamster de senaste dagarna. En drogad hamster för jag fick såna starka värktabletter!

image description

Men, jag och Matt har firat ett år också, så jag kan ju inte klaga när man blir servad glass, chokladpannkakor och blommor..
image description

Det är dags att sova nu för att bli av med värken så jag kan plugga hårt imorgon inför tentan som handlar om exotiska djur

Simma lugnt

Andrea

Houston!

Hej!
Nu har jag varit en vecka i Houston och praktiserar på Houston Zoo www.houstonzoo.org. Tyvärr har de asstränga regler om fotografering och fildelning, så därför får jag inte lägga upp några bilder som är tagna bakom kulisserna. Men, jag har några som är tagna i zoot.

Under veckan som gått har det varit full fart, från att slanga fåglar som inte äter (tvångsmatning alltså) till att hjälpa en förstoppad ödla, avmaska grodor, operera tänder på antilop och en elefant med svullen penis. För ett par veckor sedan opererades en av deras tigrar och panter. De fick tillochmed hamna i tidningen
http://www.chron.com/default/article/Stem-cells-help-some-ailing-Houston-Zoo-creatures-3669864.php


Här fick han äntligen komma ut igen efter typ 10 dagar inomhus för att läka efter operationen.


Här är min coola namnskylt i varje fall!

Sen hade jag ju finbesök i helgen! Min älskade lillebror Johannes flög hit från Providence!! I lördags åkte vi till NASA Space Center, mycket mycket coolt!

Så himla fina utställningar!Man kunde prova läskiga saker oxå..

Vi hade jättekul!! I bakgrunden finns en exakt kopia av en Shuttle som dom använder för att åka till rymdenVi gjorde lite sight seeing också..

Höga byggnader!

Vi hann äta på Chipotle också :) jättegott!

Det var kul att Johannes kom hit. Då fick han se vilken röra tjejen jag bor hos har hemma. Jag har försökt städa lite artigt, men man kan väl inte komma och bara ändra allt antar jag.. såhär bor jag iaf med en hund och två katter.

Nu är det lite drygt två veckor kvar sen blir det Stockholm igen!

KRAM!!!RSS 2.0