Bilder fran Thailand


Ida vid poolen


pool


Mums med middag!


Bergklattring


HOGT!!


Kristian kunde ocksa


naaw fina paret pa smekmanad


Det ar ju valdans fint i thailand!
Fin solnedgang


Apa pa Monkey Island, Phi Phi


Snorklade, manga fina fiskar


Vi besokte Maya Bay, dar man spelade in filmen The Beach, coolt!


Jag dok ocksa haromdagen, inga bilder tyvarr, men helt fantastiskt! Sag hajar och tillochmed en skoldpadda (den sag vi fran baten, men anda!)

Nu ska jag lagga mig pa playan. Imorgon- Chiang Mai!


KRAM!
Andrea

Forsta advent! och jag ar i thailand

Hej hej hej!
Sa glad forsa advent, hoppas ni njuter i fulla drag av glogg, pepparkakor och julmusik!!

Jag sitter pa Railay beach, Krabi, Thailand. Idag dok vi utanfor Phi Phi oarna, det var roligt! Haromdagen klattrade vi i berg. Ida och Kristian firade sin smekmanad har som jag kom och storde :) Dom akte hem igar dock, deras 2 veckor var slut. Sa nu ar det bara jag kvar. Imorgon aker jag over till Phi Phi och stannar dar i nagra dar, pa onsdag flyger jag upp till Chiang Mai dar jag ska leka med elefanter och tigrar hade jag tankt!! Sen en svang till Bangkok och sen STOCKHOLM!! Ska bli sa himla skont att komma hem.

Men jag glomde ju, jag har STORA nyheter!!!! Klarade alla mina tentor, sa nu ar jag 40% veterinar, det ni! :0

Internet har pa detta internet cafe ar for daligt for bild upplagg, men jag ska forsoka lagga upp lite fina bilder snart.

Kram!!!
Andrea

Hej svejs Townsville

Hej hej!
Nu ar jag i Sydney, har lamnat regniga Townsville bakom mig for den har gangen. Efter mycket stad och utflytt fran mitt rum var jag redo att aka. Alla mina saker bor nu hos en klasskompis till februari, sen far vi se var jag tar vagen.
Det blev lite hej da kalas i slutet pa veckan eftersom alla aker at olika hall pa jullov
Tjejerna i hissen pa vag ut till stan
Drinks at the Rhino Bar
Nu ar jag i Sydney med Jarrod som jag reste med i Sydamerika om ni kommer ihag. Hela dan igar spenderade jag pa Manly pa stranden, kanonvader!!! Farjan fran stan ut till Manly och sen bara relax :)
Sydney Harbor Bridge
Pa vag mot stranden gick jag forbi denna godishorna, da tankte jag pa mamma :)
Fina stranden.
Imorgon flyger jag till Thailand, mer updates da!
KRAM!
A

Sommarlov!

Hej!
Nu är tentorna klara!! Nu har jag lov, dock regnar det här :( Om en vecka åker jag till Sydney och sen thailand! Och efter det mina vänner, då kommer jag hem till snön.

Bilder från helgen


Jag och James


Haha efter mååånga öl Graeme i förkläde


Vi var på studiebesök på Townsville Turtle Hospital i helgen för att lära oss hur vi kan ta hand om Roxy (sköldpaddan som är dålig)


Sköldis!


En dykare tränar en haj att komma upp till en platta och trycka nosen mot den, och då får den mat. Coolt att man kan träna hajar!

Nu ska jag organisera alla mina grejjer och börja packa, snart bye bye Townsville!

Kram
A

Tentor

Hej hallå

Nu är vi mitt i stormen! Igår hade vi första tentan, jag hoppas det gick ok. Man vågar inte riktigt räkna med sig själv, utan det är bättre att förvänta sig det värsta så man inte får en chock när resultaten kommer.
På tisdag är det dags igen, och torsdag- sen klart! Just nu sitter jag i labbet och kollar i microskop på sjuka vävnader av olika slag. Jag måste känna igen dem och vad som är fel.. intressant! Stressigt men samtidigt roligtPluggar i biblan


Jag jobbar ju på donken som ni vet, och ibland öppnar jag McCafé, då börjar man 04.00 (alltså på morgonen) lite bilder från morgonpigga restuarangen


Här har jag dukat upp så fint


Från insidan


Soluppgång över donken..


Nu ska jag fortsätta plugga!

KRAM
A

RSS 2.0