Plugg plugg plugg.

Här sitter jag i mitt rum och nyser! Jag hoppas verkligen inte att jag håller på och blir sjuk! Svininfluensan är ganska utspridd här, många jag känner har varit hemma och sjuka! De testar inte för svininfluensan i Townsville längre, utan diagnostiserar det bara. Men men, det är nog bara lite hösnuva!

Nu är det redan V.5 av 13 den här terminen och denna vecka och nästa är det full ös!! Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Imorgon har vi Practical Test i Zoology. Prov på våra labbar vi haft såhär långt, vilket handlar om amöbor, ciliater, svampar, maneter och härliga maskar av olika slag. Visste ni att parasiten Fasciola hepatica är tvåkönad av den simla anledningen att de lever i levern på däggdjur och människor, så chansen att hitta en partner att föröka sig med är rätt liten, så de har både livmoder och spermieproduktion. Nu vet ni det iallafall!
På torsdag har vi samma typ av prov med i Botanik. Jag har tagit lite bilder från vår senaste växt- labb, får ni se vad jag pysslar med!
På torsdag ska även ett stort arbete lämnas in, mitt är ca 15 sidor. Men jag var förutseende och gjorde klart det för två veckor sen! Så det känns bra! Nästa vecka har vi kemiprov och en labbrapport i kemi ska lämnas in. Jag ska också hålla föredrag om malaria nästa vecka. Och sen är det ett online prov i Zoology som lurar... Det tar aldrig slut... Men, that's why I pay the big bucks!

I förra veckan hade vi mer Djurhantering, denna gång hundar! JCU har fyra hundar som används i utbildningen, fina bilder nedan på de söta små liven.

Min kära vän Meghan fyllde 25 i torsdags, så i fredags var det middag och utgång!

OCH NU ÄR MIN BIL KÖRBAR! Besiktigad, försäkrad och klar!! Kanon!! =)

Plantbiologi!


Hundhantering


Meghan fyller år! Här med Sarah!


Jag, Alec och Martina


KRAM KRAM!
A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0