Nu har dom åkt hem... :(

Hej och hå!
Nu har mamma och pappas semester tagit slut här i Australien. I måndags åkte de till Sydney och igår åkte de hem.. Nu känns det plötsligt tomt här hemma utan att dom är här och städar, lagar mat, tvättar... (mest mamma kanske, men pappa är ju rolig) Vi har haft jättekul, vart på IKEA, Australia Zoo, Bundaberg Rom Distilleri, ja..bilat som vi alltid gör i vår familj på semester.. :) Sen har de fått en inblick i mitt liv här i Townsville, vart jag går i skolan, jobbar osv.
Nu är det stenhårt plugg som gäller igen, tillbaka till vardag med föreläsningar, jobb och träning. Provade ett nytt pass på gymmet idag, Sh'Bam! Nåt typ av danspass (LesMills försöker väl komma igen efter Zumba! succén) det var roligt, man är ju ingen dansare direkt men svettigt och kul var det!

I helgen hade vi HalfWay Dinner, vår klass har ju nu klarat halva vägen mot examen! Den hölls i akvariet med bra musik och gratis drinkar :) Sedan följdes det av en kalaskväll på stan! Mycket lyckat!
Såna här fina stugor bodde vi i under roadtripen från Brisbane till Townsville


Mamma matar kängurur på Australia Zoo
hahaha pappa köpte en true Aussie hat!! Här är vi på tur på Fraser Island


Pappsen och jag!


Fin båt på Fraser Island


Såg dingos!!'
Matar sköldpaddor i floden..


Finklädda på half way dinner!!

Kram banan!

Kommentarer
Postat av: Ida

Ser ut som ni hade det fint :) Va bruna och fina dom är nu när dom kommer hem till hösten! Lycka till med fortsatta studier, Kram från kussen

2011-08-13 @ 18:07:09
URL: http://mittfjardeliv99.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0